Tavaszi veszélyek > Tavasz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tavaszi veszélyek > 3 weboldal. Kategória leírása: Vannak bizonyos tavaszra jellemző veszélyek.Ilyenek például a tavaszi tűzesetek, vagy a vitaminhiány miatt fellépő betegségek.
Szponzorált linkek
Veszélyek a vizen
http://www.madarpark.hu/?q=node/1254

Ha esik az eso, a víz összegyűlik, megtalálja az utat, és folyik, messziről messzire. Tavasszal a hóolvadással a hegyekből lezúduló víz duzzasztja a folyókat, és országhatárokon át visz magával mindent, ami bele kerül. Vegyszereket, mérgező anyagokat is. A vizes élőhelyeken, halastavakban, árasztásokban, laposokban, különféle mérgezések okozhatnak károkat. A mérgezések eredete lehet természetes, ilyen a botulizmus. A nyári melegben alacsony vízállás esetén, a fokozott szerves anyag bevitel mellett az algák és vízi növények túlszaporodásával létrejövő oxigénhiányos környezetben a természetben jelenlevő Clostridium botulinus toxin okozza az úgynevezett „tavi bénulást”.

Veszélyek a vizen
Napfürdőzés
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/dieta/2002/3/Nap.htm

A fényhiányos téli hónapok után jólesik tavasszal a már melengető napfény. Gyógyászati hatását több ezer éve dicsérik, azonban nem árt az óvatosság. Érdemes tudni, kinek mit szabad.

Napfürdőzés
Védekezés a tavaszi árvíz ellen
http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/02/hogyan-vedekezzunk-egy-esetleges-tavas ...

Hogyan védekezzünk árvizek, természeti katasztrófák, szélsőséges időjárási viszonyok ellen? Erre a kérdésre segít választ találni a Holcim részvételével februárban „Mérnökszakmai megoldások – Tűz-, víz-, katasztrófaálló építés” címmel elindított szakmai előadássorozat. A téma aktualitását fokozza, hogy a nagy mennyiségű hó tavaszi olvadását követően újabb árvízveszélyre lehet számítani Magyarországon. Az egyre gyakrabban előforduló természeti katasztrófák, szélsőséges időjárási körülmények a korábbinál átgondoltabb, korszerűbb és biztonságosabb építési megoldásokat kívánnak.

Védekezés a tavaszi árvíz ellen
Hirdetések
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11006