Tavaszi veszélyek > Allergia, allergiás betegség > Tavasz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tavaszi veszélyek > Allergia, allergiás betegség > 6 weboldal. Kategória leírása: Az allergiás betegségek, tünetek tavasz idején erősödnek.
Szponzorált linkek
Hogyan védekezzek az allergia ellen?
http://reggel.hu/index.php?apps=cikk&cikk=126604

Tavasszal ismét támadnak az időszakos (szezonális) allergének. Sőt, már februárban útjára bocsátja pollenjeit az égerfa és a mogyoró – figyelmeztet allergológus szakértőnk. A pollen a növény szaporító szerve.

Hogyan védekezzek az allergia ellen?
A homeopátia alkalmazása
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/101/pho01hom.htm

Mindannyian várjuk és boldogan észleljük a tél elmúlását, a tavasz érkezését. A tavasz kezdete ugyanakkor több kellemetlenséggel járhat együtt. A tavaszi kellemetlenségek egyike a gyakran jelentkező allergiás tünet együttes az orrviszketés, tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás. Kellemetlen kísérő tünet lehet az allergiás kötőhártya gyulladás is.

A homeopátia alkalmazása
Alllergiás kötőhártya gyulladás
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/immunology/allergy/ ...

A kötőhártya-gyulladás legtöbbször az allergiás nátha kísérőjelensége. A pollenszezonban néha önállóan is előfordul, de gyakran észlelünk - különösen serdülő gyermekeknél - olyan tavaszi kötőhártya-gyulladást, mely nem a szokásos allergiás reakció miatt alakul ki.

Alllergiás kötőhártya gyulladás
Mi az: köhög, tüsszög, nem influenzás?
http://www.hazipatika.com/topics/allergia/articles/Mi_az_kohog_tusszog_nem_i ...

Tavasz: zöldülő természet, napsütés, enyhén bedugult orr és kaparó torok reggelenként. Nyár: virágzó fák, üde lombok, viszkető szájpad, könnyező szem és folytonos tüsszögés. Itthon a lakosság 15%-nak ismerős a helyzetjelentés.

Mi az: köhög, tüsszög, nem influenzás?
Orrfacsaró vendég: a szénanátha
http://www.hirtv.hu/eletmod/?article_hid=201099

Amikor ránk köszönt a várva várt tavasz, a téli bezártság után egyre gyakrabban vágyunk ki a szabadba. Persze nem csodálkozunk azon, hogy milyen szeszélyes az időjárás: az esőt gyakran napsütés váltja fel, a csendes időt követik a szeles, olykor viharos napok.

Orrfacsaró vendég: a szénanátha
Van, akinek ez a legrosszabb
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=295274

Az allergia ilyenkor tavasszal nemcsak a felnőtteknek, a gyerekeknek is tud kellemetlen perceket okozni. Egy nemrég publikált tanulmány adatai szerint az allergia napközben és éjszaka is kínozza a kicsiket, ezzel különböző problémákat (alvászavar, fáradtság) okozva nekik.

Van, akinek ez a legrosszabb
Hirdetések
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11006