Tavaszi veszélyek > Kullancsok > Tavasz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tavaszi veszélyek > Kullancsok > 7 weboldal. Kategória leírása: Nagy veszélyforrás tavasszal a kullancsok megemelkedő száma. A kullancs a tavasz idején nagyobb számban jelenik meg mint az előző évszakaszokban és veszélyezteti az emberek egészségét.
Szponzorált linkek
Kullancsokról
http://www.murmuczok.hu/tudnivalok/kullancs.html

A kullancsok a pókszabású ízeltlábúak, ezen belül az atkafélék közé tartozó szárnyatlan külső élősködők. A kullancsok kártétele kettős: egyrészt vért szívnak, de ennél lényegesen veszélyesebb, hogy a kilencvenes évek elejétől egyre gyakrabban a vérszívásukkal betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, egysejtűeket oltanak be, egyre gyakoribbá váltak a kullancsszúrással terjedő kórokozók okozta megbetegedések a kisállat betegek körében.

Kullancsokról
A kullancsok is kopogtatnak
http://vitaltippek.hu/index.php?menu=9&h_id=326

A tavasz beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban, sajnos azonban nemcsak az emberek szeretik a jó időt, hanem a kullancsok is, akik legalább ennyire kedvelnek minket és házikedvenceinket is.

A kullancsok is kopogtatnak
Kezdődik a kullancs szezon!
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=11140

A tavasz beköszöntével a kullancsok által terjesztett betegségek az érdeklődés középpontjába kerülnek. De pánikra semmi ok: megvannak az eszközeink a kullancs közvetítette betegségek megelőzésére, elkerülésére, gyógyítására!

Kezdődik a kullancs szezon!
Kullancsveszély
http://www.vital.hu/themes/news/kullancs1.htm

A tavasz beköszöntével egyre több idõt töltünk a szabadban. A jó idõt azonban a kullancsok is szeretik, de legfõkképp minket és kedvenceinket, ezért fontos tudni, hogyan kerülhetjük el a kullancsok által terjesztett fertõzéseket.

Kullancsveszély
Kullancsok: néhol söpörni lehet őket
http://travelline.hu/hirek-nap_cikke/20080304_kullancs_terkep_magyarorszag.aspx

Súlyos, a központi idegrendszert megtámadó betegséget okozhatnak a hazánkban is sokfelé előforduló kullancsok, ezért ilyenkor, a tavasz – vagyis a kirándulószezon – kezdetén nem árt átismételni a velük kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A kis vérszívók tekintetében az ország északi, és a Dunántúl déli része áll a legrosszabbul: az ott élők szerint néhol annyian vannak, hogy söpörni lehet őket.

Kullancsok: néhol söpörni lehet őket
Általános információk
http://www.extrem.hu/cikk/extrem.hu/4101

Akit megcsíp a tavasz, megcsípheti a kullancs is...

Általános információk
Kullancs elleni védőoltás és bevizsgáltatás
http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/6338/1/5/

A tavasz közeledtével tanácsos megkezdeni a kullancs elleni védőoltás sorozatot, már ha sikerül beszereznünk az oltóanyagot, néhol ugyanis hiánycikk.

Kullancs elleni védőoltás és bevizsgáltatás
Hirdetések
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11006