Tavaszi böjt > Tavasz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tavaszi böjt > 4 weboldal. Kategória leírása: Jót tesz a szervezetnek ha tavasszal egy kis böjtöt tartunk.
Szponzorált linkek
Súlykontroll
http://www.beresalexandra.hu/hirek/tavaszi_bojt_i_resz

Tavasszal sokan vállalkoznak arra, hogy méregtelenítik a szervezetüket. Íme,egy hasznos összefoglaló, mit is kell tudnunk a böjtölésről...

Súlykontroll
Tavaszi böjt
http://www.edenkert.hu/elet-mod/wellness/meregtelenites-a-bojt/626/

Télen anyagcserénk lelassul, így a szervezetünkbe kerülő mérgeket és a képződött salakanyagokat sem tudja eltávolítani. Egy két-három hetes kúra már észrevehetően jó hatással van közérzetünkre! Nemcsak azért, mert hóvirág nyílik a kertekben - élelmesebbeknél krókusz - vagy lehullott újból a hó, hanem abból is, hogy mindenki vidámodik. Már láthatóan hosszabbak a nappalok, nemsokára itt az idő, amikor minden virágzik, a madarak felszabadultan énekelnek, apró macskák futnak ki felszabadultan az autó elé. Ennyi felszabadultság láttán mi is szeretnénk azok lenni - ehelyett sokszor egész nap fáradtak vagyunk, ólmosan hurcoljuk tagjainkat egyik helyről a másikra, fakó a hajunk-bőrünk, és van köztünk (khmm) olyan is, aki megpillantja combja hátsó felét a tükörben és felsikít.

Tavaszi böjt
Gyógyító böjt
http://www.nlcafe.hu/nyeremenyjatekok/20080315/testet_lelket_gyogyito_tavasz ...

Testet, lelket gyógyító tavaszi böjt. A vallási böjt célja a testi-lelki-szellemi harmónia megtalálása és felállítása, az év meghatározott időszakában. Jelen van minden vallási irányzatban, évezredek óta.

Gyógyító böjt
Böjtölés és tavasz
http://www.egeszseges-elet.hu/index.php?page=doc&cat=1&item=1001

A böjt szokása egyidős a Föld népeivel. Így kezdődik Otto Buchinger 1935-ben megjelent „gyógyító böjt” című könyve, ami a böjtölést – a szerző által módosított formában – világszerte elterjedtté és elismertté tette. A böjt közelebb visz bennünket a test, a szellem és a lélek egységének teljes megismeréséhez. Régi időkben a böjtölés mint szellemi-spirituális gyakorlat a lélek és a szellem erősítésére szolgált, és a mai napig szerepet játszik a nagy világvallásokban. Ezt a legintenzívebb természetes gyógymódot ugyanakkor az orvoslásban is használják, egyrészt megelőzésre, másrészt terápiai és gyógyító célzattal. Teljes böjtölést a hétköznapoktól többé-kevésbé visszavonultan tartsunk! Erre buzdít a „sivatagba vándorlás” bibliai képe is, ami elkülönülést, nyugalmat és csendet jelképez.

Böjtölés és tavasz
Hirdetések
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10996