Tavaszi nagytakarítás > Tavasz - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tavaszi nagytakarítás > 9 weboldal. Kategória leírása: Szinte minden házban megtartják a szokásos évi tavaszi nagytakarítást.

tavasz.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

A nagytakarítás veszélyei
A nagytakarítás veszélyei
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/immunology/allergy/ ...

Lehet, hogy afféle rítus a tavaszi nagytakarítás, de gondoljuk meg jól, mielőtt leporoljuk a hűtő tetejét, vagy kiporszívózunk a kanapé alatt.A házipor tele van szennyező anyagokkal.

www.informed.hu
Ágyi poloska irtás
Ágyi poloska irtás
http://www.irtojoirtas.hu/agyipoloska.html

Az ágyi poloskák végleges eltávolítása, hogy a tavasz rovarmentes, és tiszta lehessen! - IrtóJóIrtás

www.irtojoirtas.hu
Tavaszi nagytakarítás
Tavaszi nagytakarítás
http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/363

Március-április a tavaszi nagytakarítás ideje. A reklámok által sugallt makulátlan puccparádéval ellentétben egy alapos nagytakarításhoz nincs szükség több tucat színes flakonra, bennük a kosszal – de vele együtt egészségünkkel és a környezettel is – pikk-pakk elbánni képes kemikáliákra.

tudatosvasarlo.hu
Nagytakarítás az arcon
Nagytakarítás az arcon
http://www.eletforma.hu/?r=3617

A napsütéssel együtt az arcbőr is felébred Csipkerózsika álmából. Segítsük, hogy ledobja magáról a tél folyamán felöltött szürke álarcát!

www.eletforma.hu
A tavaszi nagytakarítás veszélyei
A tavaszi nagytakarítás veszélyei
http://www.pingvinpatika.hu/asztma+allergia-1+1/a+tavaszi+nagytakaritas+vesz ...

Egyes mérgező vegyi anyagok, mint az ólom, a baktériumölő szerek, a poliklór-bifenilek és a policiklikus aromás hidrokarbonátok minden házi porban megtalálhatók. Az olyan egyszerű tevékenységek, mint a portörlés vagy a porszívózás felkavarják a port, amelyet aztán belélegezünk. Évtizedek óta sokkal több figyelmet fordítottunk a külső légszennyezésre, az ipari létesítmények vagy a járművek által kibocsátott mérgező anyagokra – mondja Ferro. – Csak néhány éve kezdtük el komolyan vizsgálni az otthon vagy az iroda levegőjének minőségét, és az esetek többségében azt állapítottuk meg, hogy a kinti levegő jóval tisztább, mint a benti. A jelenleg folyó kutatások arra irányulnak, milyen a hatása a felkavart pornak, és meddig maradnak meg a légszennyező anyagok szobai körülmények között.

www.pingvinpatika.hu
Nagytakarítás - szobáink újrafestése
Nagytakarítás - szobáink újrafestése
http://www.karpatinfo.net/article2298.html

Tavasszal, nyár elején - vagy éppen a szabadságideje alatt - minden háziasszony nagytakarítást végez, ami bizony a legtöbb esetben nem csupán a bútorok elmozdítását, a szőnyegek kiporolását, mosását, a csillárok lemosását stb. jelenti. Igen sokan nem érik be ennyivel, hiszen a falakat nem lehet lemosni, hát a megoldást az újrafestésben látják...

www.karpatinfo.net
Játék a nagytakarítás!
Játék a nagytakarítás!
http://www.babazo.hu/tipeg/20060421jatek.html

A takarítás fárasztó és kilátástalan tevékenységnek tűnik - de csak nekünk, felnőtteknek! A gyerekek hajlamosak mindent játéknak felfogni. Talán ezért van, hogy oly kevéssé tisztelik a lakás tisztaságát és rendjét.

www.babazo.hu
Nagytakarítás belülről
Nagytakarítás belülről
http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=70&alrovat=75&cikkid=6899&dire=leleke ...

Szabaduljunk meg minden fölöslegesen felgyűlt tehertől, szennyeződéstől, az elmúlt hónapok negatív lerakódásaitól. A megtisztulás után képessé válunk az új, a friss, a pozitív, a termékenyítő befogadására.

www.harmonet.hu
Ne vigyük túlzásba
Ne vigyük túlzásba
http://www.eszaon.hu/eletmod/Ne_vigyuk_tulzasba_a_tavaszi_nagytakaritast/3022/

Zene a takarítástól vonakodók füleinek, amit a Saint Louis-egyetem szakemberei ajánlanak: ne vigyük túlzásba a tavaszi nagytakarítást, mert lehet, hogy többet ártunk vele, mint használunk.

www.eszaon.hu
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10987