Tippek tavaszi fáradtság ellen > Tavasz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tippek tavaszi fáradtság ellen > 15 weboldal. Kategória leírása: Hogyan védekezzünk a tavaszi fáradtság ellen? Tippek, tanácsok, praktikák.
Szponzorált linkek
Légy úrrá a stresszen és a kimerültségen!
http://www.nlcafe.hu/eletmod/20060320/legy_urra_a_stresszen_es_a_kimerultsegen/

A tél elmúltával védelmi rendszerünk meggyengül, koncentrációs képességünk romlik, és megjelennek a tavaszi fáradtság elsõ tünetei. Ilyenkor még nagyobb veszélyt jelent a stressz, melynek megfelelõ kezelése sokszor életmentõ.

Légy úrrá a stresszen és a kimerültségen!
Természetes módszerekkel a fáradtság ellen
http://www.szantal.hu/index.php?link=news%2Fnews.php&parentid=627&topic=5

A természetgyógyászati módszerek a népi gyógymódokból alakultak ki, megtartva azokat a módszereket, amelyek hasznosak, elvetve azokat, amik károsak. A hagyományos gyógyításnak gyakran használt eszköze a böjt. A keresztény vallási szabályok is előírják a húsvétot megelőző 40 napra a böjtöt, ami ebben a formában főként hús nélküli étrendet jelent.

Természetes módszerekkel a fáradtság ellen
3 gyógynövény tipp
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=245&alrovat=249&cikkid=15276

Levert vagy? Úgy érzed legszívesebben ki sem másznál az ágyból, hanem inkább végigaludnád a napot? Nincs kedved semmihez? Fáradt vagy és nyűgös?

3 gyógynövény tipp
Jó tanácsok
http://www.paramedica.hu/200402/termeszetgyogyaszat/index.htm

Az élővilágban minden egyes lény követi a természet ritmusát, vagyis saját bioritmust alakít ki, amely igazodik a környezet periodikus változásaihoz. Ez alól az ember sem kivétel!

Jó tanácsok
A leghatékonyabb módszerek
http://www.eletforma.hu/?r=1517

Mozogjunk sokat - legyünk télen is, amennyit csak lehet, a szabadban, és ügyeljünk jobban a helyes táplálkozásra! A apró bűnöknek, vágyaknak (mint amilyen a nassolás, a lustálkodás) álljunk ellen!

A leghatékonyabb módszerek
Tavaszi fáradság 5 jellemző tünetei
http://www.ratalalsz.hu/hir/tavaszi-faradtsag-tunetei

Vége a hideg télnek, de azért a hideg és sötétség utána nem mindenki érzi magát teljesen jól. A tavaszi fáradság bennünk van, ennek legyőzésére adunk tanácsokat és legfőképpen megmutatjuk mik azok a tünetek mely alapján biztos lehetsz, hogy ez bizony a tavaszi fáradtságtól van.

Tavaszi fáradság 5 jellemző tünetei
A fáradtság ellenszere
http://www.szatmar.ro/content/view/10075/20/

Ahogy egyre közeledik a tavasz, mi egyre fáradtabbnak, levertebbnek érezzük magunkat. Munkabírásunk egyre csökken, ingerlékenyebbek és érzékenyebbek leszünk. Ez így van minden évben, és az orvosok is csak találgatni tudnak, mi lehet ennek az oka. Egyesek szerint a vitaminhiány miatt következik be, mert a nyári időszakban felhalmozott vitaminkészletet a szervezett teljesen elhasználja a tavasz elérkeztéig, és ezt kellene pótolni.

A fáradtság ellenszere
Multivitamin a tavaszi fáradtság ellen
http://vitaminspecialista.hu/multivitaminok

Multivitamin szedésével kerülje el Ön is a tavaszi fáradtságot, töltse fel szervezetét elegendő vitaminnal és nyomelemmel multivitamin termékeinkkel. Nálunk külön talál multivitamint gyerekeknek, nőknek, férfiaknak és időseknek. Szedjen Ön is minőségi multivitamin készítményeket és legyen fitt és egészséges minden évben. Multivitamin készítményeinkre mi 8 napos visszafizetési garanciát is adunk. Éljen egészségesen és gondtalanul minőségi multivitamin készítményeinkkel, válogasson kedvére.

Multivitamin a tavaszi fáradtság ellen
A vitaminbomba
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/142662/1

Tél végén a természet minden rezdülésének (hosszabb nappalok, csicsergő madarak) örülünk, sok embernek a szervezete azonban a megújulás helyett inkább a le-és kimerültség jeleit mutatja. A XXI. században is előfordulhat még vitamin és az ásványi anyagok hiányában kialakuló tavaszi fáradság?

A vitaminbomba
Öt ok, hogy kimozdulj a babával
http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/nyar/8156/

A szülők gyakran túlzásba viszik az aggodalmaskodást, pedig a közös kikapcsolódás csodás lehet.

Öt ok, hogy kimozdulj a babával
Sok zöldség, mozgás és napfény
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/167038/1

Mindegy, milyen a tél, a tavaszi fáradtság menetrendszerűen jelentkezik. A szakemberek állítják: a kimerültség nem betegség, hanem hiányállapot.

Sok zöldség, mozgás és napfény
Zsongás helyett szenvedés
http://hvg.hu/egeszseg/20080327_tavaszi_faradtsag.aspx

A szokásosnál is ingerlékenyebbek vagyunk, rosszul alszunk, fáj a fejünk, hasi panaszoktól szevedünk, rossz a közérzetünk - valamennyi tünet a tavaszi fáradtság jele lehet. Utánajártunk, mi váltja ki a hiányállapotot, s hogyan védekezhetünk ellene.

Zsongás helyett szenvedés
Fengsui az egészségért
http://www.ingatlanmagazin.com/read/3499

Betegségeink jelzésértékkel bírnak: valamit épp rosszul csinálunk, változtatnunk kell. Ahogy a kígyó is levedli a bőrét, úgy nekünk is időként meg kell újulnunk. Otthonunkkal sincs ez másképp. Tavaszi fáradtság, nehézkes végtagok, esetleg beszűkültség? Most is segít a fengsui!

Fengsui az egészségért
Le a fáradtsággal, színezd ki a tavaszt!
http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=3&cid=226&PHPSESSID=4cd0e05b7c7fac291572 ...

Alig mozdulnak a végtagjaid, sötéten látod a jövőt, délután kettőkor úgy érzed, hogy ha nem tudsz azonnal aludni egy kicsit, nem bírod tovább a napot? Felfalsz egy egész tábla csokit, mielőtt végiggondolnád, mit is teszel? A változás normális: ezek a tavaszi fáradtság tipikus tünetei.

Le a fáradtsággal, színezd ki a tavaszt!
Erdei séta
http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/hobbi_kreativitas/102/

Bizony nehéz, ilyenkor már itthon ülni, az ablakon kitekingetve várni az enyhülést. A tv műsorok unalmasak, a mozi drága, a családi neten kívül már más értelmes weboldalt nem találtunk, de mégis valami szépre és izgalmasra vágyunk, hát akkor irány az erdő.

Erdei séta
Hirdetések
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10996