Tavaszi ünnepek > Nőnap > Tavasz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tavaszi ünnepek > Nőnap > 7 weboldal. Kategória leírása: Minden évben egyszer, márciusban megrendezik a nemzetközi nőnapot. A nőnapnak napjainkban már nincs politikai jelentősége, kedves ünnepé változott ahol a férfiak a női nem tagjait virággal és más módon ajándékozzák meg, köszöntik fel.
Szponzorált linkek
Nemzetközi nőnap
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetk%C3%B6zi_n%C5%91nap

A nemzetközi nőnapot március 8-án tartjuk, de kialakulása más dátumokhoz, eseményekhez is kötődik. A nőnap a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával (munkavállalásával) kapcsolatos demonstratív nap volt.

Nemzetközi nőnap
Nőnapi idézetek
http://www.unnepi-idezetek.hu/N%F5nap/

Lepd meg a környezetedet személyre szóló nőnapi idézettel!

Nőnapi idézetek
Nemzetközi nőnap - március 8.
http://www.gazlap.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=51

Egyéb Ez az a nap, amelyet a nők elég komoly harcok és áldozatok árán vívtak ki magunknak. A régi korokban a nők nem voltak egyenrangúak a férfiakkal, de szerencsére mindig akadtak forradalmi beállítottságú lányok és asszonyok, akik foggal-körömmel rakaszkodtak ahhoz, hogy a férfitársadalom elismerését, megbecsülését kivívják a nők számára.

Nemzetközi nőnap - március 8.
Nőnap és emancipáció
http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=70&alrovat=75&cikkid=440&dire=lelekem ...

A férfiak többsége nem tagadja, sőt, büszkén hirdeti, életükben fontos szerepet játszik a NŐ. Mindegy, hogy barátnő, feleség, anya, vagy munkatársnő az illető, nélkülük egyszerűen nem megy. Velük élni nem csak szenvedély, és öröm, néha bosszúság. Ahogy Jókai Mór találóan megfogalmazta: "a férfi sorsa a nő..."

Nőnap és emancipáció
Nőnap Tihanyban
http://www.tihanyinfo.com/Tihany/Programjaink_Tihanyban/Nonap_Tihanyban.html

Március, a tavasz hírnöke. Ilyenkor utat tör magának a hűvös földben a hóvirág, hogy erőszakkal véget vessen a télnek, "olvad a jégcsap, lecsepeg a víz". Vidáman csicseregnek a madarak, erősebben süt a nap áldott sugara, a rügyek duzzadva várják hogy kifakadhassanak…

Nőnap Tihanyban
Minden nap a miénk lehetne!...
http://www.nlcafe.hu/noklapja/20020306/minden_nap_a_mienk_lehetne/

Zene, tánc, szerelem, család, gyerekek és általában a hétköznapi élet varázsába vetett hit – ezek együtt és külön-külön adják az igazi nõi erõt. Legalábbis ez derül ki nõnapi összeállításunkból, amelyben az egyszerûnek tûnõ kérdésre kerestük a választ: miért jó nõnek lenni?

Minden nap a miénk lehetne!...
Gyertyafényes nőnap koccintással
http://www.boraszportalok.hu/index.php?p=cikk&id=1302

Március nyolcadika pontosan száz éve az egész világon a nők napja. Hogyan lehet ezt a napot széppé tenni a hölgyek számára, mit érdemes ajándékozni, miképp ünnepeljük? Megfelelő program, egy szál virág, egy kedvenc dal, vacsora, jól megválasztott bor, mind-mind hozzátartozik. A legfontosabb azonban az, hogy érezhessük: fontosak vagyunk a férfiaknak.

Gyertyafényes nőnap koccintással
Hirdetések
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10996