Top 40 legújabb link > Tavasz - wyw.hu

Szponzorált linkek
Viseltes blog - A tavaszi divatról, színekről
http://viseltes.wordpress.com/2013/03/02/a-tavaszi-divat-szinei/

Mire jellemtő a tavaszi divat? Öltözködésünknél fontosak a színek, minták, szövetek és szabásminták. Az évről évre változó divat öltözékei apránként megváltoztatják öltözködési szokásainkat. Ma már somolygunk a hatvanas, hetvenes évek trendi ruháin. Ki lassabban, ki gyorsabban követi a divat alakulását. Informálódni az aktuális, divatos ruhaneműk közt nehéz dolog. A Viseltes blog iránytűként megmutatja a jelenlegi trendeket, alternatívákat a látogatójának. A tavaszi divat színeiről az oldalon olvashat.

Viseltes blog - A tavaszi divatról, színekről
Medvehagyma az egészségért
http://www.vadaszapro.net/hirek/92/medvehagyma-az-egeszegert

A medvehagyma napjainkban igen népszerű lett, mivel fokozza az étvágyat és az emésztőrendszer működését. Vérnyomáscsökkentő és vérzsír csökkentő hatása ismert, C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig javítja a szervezet ellenálló-képességét.

Medvehagyma az egészségért
Vitaminok.biz Minden, ami vitamin
http://www.vitaminok.biz

Fő célunkként azt tűztük ki, hogy részt veszünk vásárlóink egészségének maximális megőrzésében, és ehhez az alábbi módokon járulunk hozzá: Magyarország legnagyobb étrend kiegészítő és vitamin webáruházát hozzuk létre, igyekszünk maximális információtartalmat megosztani a vevőkkel, telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot létesítünk kérdéseik megválaszolására, és a leggyorsabb kiszállítási időket vállaljuk a lehető legalacsonyabb árak mellett. Biztosak vagyunk benne, hogy aki egyszer tőlünk vásárol, visszatérő vevő lesz, mert kifogástalan szolgáltatásunkkal maximálisan meg lesz elégedve. Látogasson meg minket még ma és tegyen egészsége érdekében: www.vitaminok.biz

Vitaminok.biz Minden, ami vitamin
Májusi események
http://bici.postr.hu/majusi-esemenyek-lelkes-kerekparosoknak

Május már szinte főszezonnak számít a hazai kerékpáros életben, de az enyémben mindenképpen, hiszen minden hétvégére bőven jut esemény. Ezek közül választottam ki néhányat, amin a tervek szerint részt is veszek, és eddigi tapasztalatom alapján ajánlani is tudom, lezárva a kört az egyik legjobb magyar országúti eseménnyel.

Májusi események
Májusi versek
http://www.zeneter.hu/gondolat/majusi-versek.html

Májusi versek, évszakos versek, napi versek, május vers. Az év 5. hónapjának versei, magyar versek ismert és kevésbé ismert költők versei, gondolatai.

Májusi versek
Tavaszi szél dalszöveg
http://nepdal.gyujtemeny.com/nepdal/54.php

Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom. Minden madár társat választ, virágom, virágom. Hát én immár kit válasszak, virágom, virágom. Te engemet, én tégedet, virágom, virágom.

Tavaszi szél dalszöveg
Képeslap röptető
http://www.szivkuldi.hu/kepeslap/gallerybrowser.php?cat_id=39

Tavasz – képeslap. Küldjön ismerőseinek, szeretteinek képeslapot a Tavasz lapcsoportból! További 60 képeslap kategória.

Képeslap röptető
Tavaszköszöntő
http://www.youtube.com/watch?v=n8v94t26jLk

Egy nagyon szép romantikus dal a szerelemről, a tavaszról.

Tavaszköszöntő
A tavasz 17 pillanata
http://www.youtube.com/watch?v=ni7wEmWHtDI

A tavasz 17 pillanata a régi rendszer nagy sikerű filmje volt, a főszereplője Tyihonov volt.

A tavasz 17 pillanata
Böjtölés és tavasz
http://www.egeszseges-elet.hu/index.php?page=doc&cat=1&item=1001

A böjt szokása egyidős a Föld népeivel. Így kezdődik Otto Buchinger 1935-ben megjelent „gyógyító böjt” című könyve, ami a böjtölést – a szerző által módosított formában – világszerte elterjedtté és elismertté tette. A böjt közelebb visz bennünket a test, a szellem és a lélek egységének teljes megismeréséhez. Régi időkben a böjtölés mint szellemi-spirituális gyakorlat a lélek és a szellem erősítésére szolgált, és a mai napig szerepet játszik a nagy világvallásokban. Ezt a legintenzívebb természetes gyógymódot ugyanakkor az orvoslásban is használják, egyrészt megelőzésre, másrészt terápiai és gyógyító célzattal. Teljes böjtölést a hétköznapoktól többé-kevésbé visszavonultan tartsunk! Erre buzdít a „sivatagba vándorlás” bibliai képe is, ami elkülönülést, nyugalmat és csendet jelképez.

Böjtölés és tavasz
Tavaszi böjt
http://www.edenkert.hu/elet-mod/wellness/meregtelenites-a-bojt/626/

Télen anyagcserénk lelassul, így a szervezetünkbe kerülő mérgeket és a képződött salakanyagokat sem tudja eltávolítani. Egy két-három hetes kúra már észrevehetően jó hatással van közérzetünkre! Nemcsak azért, mert hóvirág nyílik a kertekben - élelmesebbeknél krókusz - vagy lehullott újból a hó, hanem abból is, hogy mindenki vidámodik. Már láthatóan hosszabbak a nappalok, nemsokára itt az idő, amikor minden virágzik, a madarak felszabadultan énekelnek, apró macskák futnak ki felszabadultan az autó elé. Ennyi felszabadultság láttán mi is szeretnénk azok lenni - ehelyett sokszor egész nap fáradtak vagyunk, ólmosan hurcoljuk tagjainkat egyik helyről a másikra, fakó a hajunk-bőrünk, és van köztünk (khmm) olyan is, aki megpillantja combja hátsó felét a tükörben és felsikít.

Tavaszi böjt
Védekezés a tavaszi árvíz ellen
http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/02/hogyan-vedekezzunk-egy-esetleges-tavas ...

Hogyan védekezzünk árvizek, természeti katasztrófák, szélsőséges időjárási viszonyok ellen? Erre a kérdésre segít választ találni a Holcim részvételével februárban „Mérnökszakmai megoldások – Tűz-, víz-, katasztrófaálló építés” címmel elindított szakmai előadássorozat. A téma aktualitását fokozza, hogy a nagy mennyiségű hó tavaszi olvadását követően újabb árvízveszélyre lehet számítani Magyarországon. Az egyre gyakrabban előforduló természeti katasztrófák, szélsőséges időjárási körülmények a korábbinál átgondoltabb, korszerűbb és biztonságosabb építési megoldásokat kívánnak.

Védekezés a tavaszi árvíz ellen
A tavaszi nagytakarítás veszélyei
http://www.pingvinpatika.hu/asztma+allergia-1+1/a+tavaszi+nagytakaritas+vesz ...

Egyes mérgező vegyi anyagok, mint az ólom, a baktériumölő szerek, a poliklór-bifenilek és a policiklikus aromás hidrokarbonátok minden házi porban megtalálhatók. Az olyan egyszerű tevékenységek, mint a portörlés vagy a porszívózás felkavarják a port, amelyet aztán belélegezünk. Évtizedek óta sokkal több figyelmet fordítottunk a külső légszennyezésre, az ipari létesítmények vagy a járművek által kibocsátott mérgező anyagokra – mondja Ferro. – Csak néhány éve kezdtük el komolyan vizsgálni az otthon vagy az iroda levegőjének minőségét, és az esetek többségében azt állapítottuk meg, hogy a kinti levegő jóval tisztább, mint a benti. A jelenleg folyó kutatások arra irányulnak, milyen a hatása a felkavart pornak, és meddig maradnak meg a légszennyező anyagok szobai körülmények között.

A tavaszi nagytakarítás veszélyei
Veszélyek a vizen
http://www.madarpark.hu/?q=node/1254

Ha esik az eso, a víz összegyűlik, megtalálja az utat, és folyik, messziről messzire. Tavasszal a hóolvadással a hegyekből lezúduló víz duzzasztja a folyókat, és országhatárokon át visz magával mindent, ami bele kerül. Vegyszereket, mérgező anyagokat is. A vizes élőhelyeken, halastavakban, árasztásokban, laposokban, különféle mérgezések okozhatnak károkat. A mérgezések eredete lehet természetes, ilyen a botulizmus. A nyári melegben alacsony vízállás esetén, a fokozott szerves anyag bevitel mellett az algák és vízi növények túlszaporodásával létrejövő oxigénhiányos környezetben a természetben jelenlevő Clostridium botulinus toxin okozza az úgynevezett „tavi bénulást”.

Veszélyek a vizen
Május hó
http://jelesnapok.oszk.hu/prod/honap/05

Május havát szokás tavaszutónak is nevezni mivel ez a tavasz utolsó hónapja. Ebben a hónapban az idő már melegebb és egyre jobban közelít a nyár. Az Ígéret havának nevezték őseink a májust. Szokás Pünkösd vagy az Ikrek havának is nevezni. A május nevét Maja istennő római alakjától kapta. Maia Maiestast termékenység istennőnek tartották a római mitológiában. Május hónaphoz is sok nevezetes esemény köthető. A hónap elsején van a munkások nemzetközi ünnepe. Az esélyegyenlőség napját is ebben a hónapban ünnepeljük. Lettország nemzeti ünnepe is májusban van. Hollandiában a felszabadulás napját ünneplik az emberek.

Május hó
Március hó
http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rcius

Március a tavasz első hónapja. Ősi magyar neve a Kikelet hava. Nevét Marsról, a háborúk római istenéről kapta. A március havában indított háborúk állítólag szerencsés kimenetelűek voltak. Márciust a régiek a böjt máshavának is szokták nevezni. Ezzel a hónappal kezdődik gyakorlatilag a meteorológiai értelemben vett tavasz. A horoszkóp csillagjegyei közül a kos és a halak jegyek esnek március hónapba. Márciusban ünnepeljük a Magyarok Nemzeti Ünnepét. Erre a hónapra esik Pakisztán államalapításának napja is. Máltán a brit gyarmatosítás alul való felszabadulást ünneplik. Március 29 a csillagászat napja.

Március hó
Április
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81prilis

Az április a tavasz jellegzetes hónapja. Vicces, vidám, kiszámíthatatlan, szeszélyes egyszerre. Jellemző például április hónapra a kiszámíthatatlan időjárás amely ilyenkor szinte napra teljesen érthetetlen módon megváltozik. A régi magyarok szelek havának nevezték, ami igen találó elnevezés rá. Kevesen tudják hogy áprilist Vénuszról nevezték el aki Mars szerelme volt.A szó gyökere a latin apere, magyarul megnyitni. Ez valószínűleg az igazi tavasz, a természet megnyitásának, megnyílásának kezdetét jelenti. A népi kalendáriumban, hiedelemvilágban április Szent György hava. A horoszkóp csillagjegyei közül a kos és a bika tartozik ehhez a hónaphoz. Ebben a hónapban ünneplik a magyar költészet napját és még sok más esemény köthető ehhez a hónaphoz.

Április
Multivitamin a tavaszi fáradtság ellen
http://vitaminspecialista.hu/multivitaminok

Multivitamin szedésével kerülje el Ön is a tavaszi fáradtságot, töltse fel szervezetét elegendő vitaminnal és nyomelemmel multivitamin termékeinkkel. Nálunk külön talál multivitamint gyerekeknek, nőknek, férfiaknak és időseknek. Szedjen Ön is minőségi multivitamin készítményeket és legyen fitt és egészséges minden évben. Multivitamin készítményeinkre mi 8 napos visszafizetési garanciát is adunk. Éljen egészségesen és gondtalanul minőségi multivitamin készítményeinkkel, válogasson kedvére.

Multivitamin a tavaszi fáradtság ellen
Immunrendszer.com - az egészségbolt
http://www.immunrendszer.com/

Immunrendszer.com internetes táplálékkiegészítő bolt. Célunk a vásárlóink egészségének elősegítése. Szívesen válaszolunk a kérdéseikre, és természetesen kedvező áron, akár ingyenes kiszállítással rendelhet tőlünk. Magyarországon az egyik legnagyob választék. Több ezer termék, megfelelően kategorizálva.

Immunrendszer.com - az egészségbolt
Tavaszi fáradság 5 jellemző tünetei
http://www.ratalalsz.hu/hir/tavaszi-faradtsag-tunetei

Vége a hideg télnek, de azért a hideg és sötétség utána nem mindenki érzi magát teljesen jól. A tavaszi fáradság bennünk van, ennek legyőzésére adunk tanácsokat és legfőképpen megmutatjuk mik azok a tünetek mely alapján biztos lehetsz, hogy ez bizony a tavaszi fáradtságtól van.

Tavaszi fáradság 5 jellemző tünetei
Tavaszi szépségek
http://www.alliteracio.eoldal.hu/cikkek/tavasz--tavaszi-versek--kepek--ideze ...

Szép versek, idézetek, gondolatok a tavaszról, gyönyörű képekkel illusztrálva.

Tavaszi szépségek
Ágyi poloska irtás
http://www.irtojoirtas.hu/agyipoloska.html

Az ágyi poloskák végleges eltávolítása, hogy a tavasz rovarmentes, és tiszta lehessen! - IrtóJóIrtás

Ágyi poloska irtás
Tavaszi műköröm díszítés színek
http://www.diamondnails.hu/cikkek/tavaszi-szin-trendek-2010-ben

Műköröm szín trend ismertető a 2010-es tavaszi színek bemutatása. Ismerd meg az körömdíszítés színeit, melyek most a tavasz divat színei.

Tavaszi műköröm díszítés színek
Tavaszi szállás, wellness és programajánlatok, ünnepi hétvégék
http://www.utisugo.hu/tavasz

Tavaszi szállás, wellness és programajánlatok, kedvezményes tavaszi üdülési lehetőségek, pihenés tavasszal. Hasznos információk, naprakész ajánlatok ár és tematikus bontásban

Tavaszi szállás, wellness és programajánlatok, ünnepi hétvégék
Csillagjegyek - Heti horoszkóp 2009
http://www.ratalalsz.hu/horoszkop

Ismerd meg a csillagjegyek szülöttjére jellemzőeket. A 12 jegy bemutatása a horoszkóp segítségével. Ajánljuk társkereső, párkereső személyeknek is. Heti horoszkóp 2009 nem csak társkereső személyek számára.

Csillagjegyek - Heti horoszkóp 2009
Tavasziutazas.hu - Ünnepek
http://www.tavasziutazas.hu/latnivalok_info_tavasz.html#anchor_4

www.tavasziutazas.hu - Nőnap, anyák napja, húsvét, március 15, pünkösd, gyermeknap...

Tavasziutazas.hu - Ünnepek
Tavasziutazas.hu - Képek
http://www.tavasziutazas.hu/tavaszi_kepek.html

www.tavasziutazas.hu - A tavasz a mérsékelt éghajlat egyik évszaka. Trópusi, illetve száraz égövi tájakon nem létezik. Tavasszal felélénkül az élet, virágba borulnak a növények, kizöldellnek az erdők és a mezők. A Föld északi féltekéjén március, április és május, míg a Föld déli féltekéjén szeptember, október és november a tavasz hónapjai. A csillagászati tavasz a tavaszi napéjegyenlőségtől a nyári napfordulóig tart, tehát az északi féltekén március 21. – június 21., a déli féltekén pedig szeptember 23. – december 21. közé esik...

Tavasziutazas.hu - Képek
Vitamin csomag a Herbalance-tól
http://www.herbalance.hu/Term%c3%a9kek_Herbalance+Vitamin+csomag.html

Vitaminpótlás gyógynövényekkel a szervezet feltöltésére és vitalitásának megőrzésére.

Vitamin csomag a Herbalance-tól
Képeslap, asztali naptár, falinaptár - feliratozva is
http://www.naptarshop.hu

Naptárak házhoz szállítással, feliratozva is: asztali naptár, falinaptár, speditőrnaptár, határidőnapló, kártyanaptár stb. További kínálat: Névjegy, karácsonyi és újévi képeslap, papírtasak, ajándéktárgy feliratozva/céglogóval is, nyomdai szolgáltatások (kiadványszerkesztés, levilágítás, nyomás, kötészet) teljes skálája.

Képeslap, asztali naptár, falinaptár - feliratozva is
Katona Balint költeményei
http://www.arthu.eu/lapok/irasok.htm

Tavaszt bontok ecsetemmel, tubusba zárt lázadást: gyökértelen reményekre öntök lelki ráadást... Verseim , vizuális költeményeim a tavaszról, a kikeletről, a szerelemről.

Katona Balint költeményei
Heti horoszkóp
http://www.origo.hu/noilapozo/horoszkop/20080407-heti-horoszkop-aprilis-7tol ...

Részletes heti horoszkóp az április 7-től 13-ig tartó időszakra...

Heti horoszkóp
BKV-sztrájk
http://www.hirtv.hu/gazdasag/?article_hid=206805

Sztrájkot jelentettek be a BKV szakszervezetei április 7-re üzemkezdettől egészen délután egy óráig - mondta el a döntés után Nemes Gábor, a Cinkota Autóbusz Szakszervezet elnöke. Az érdekképviselet azért hirdette meg a munkabeszüntetést, mert nem ért egyet a tervezett paraméterkönyvvel.

BKV-sztrájk
Az Egészség Világnapja
http://www.hirtv.hu/eletmod/?article_hid=208149

A klímaváltozás az egészségre is hatással van: ausztrál orvosok megállapították, hogy a következő években a felmelegedés miatt megnőhet a fertőző és a légúti megbetegedések száma. A jelentést az egészség április 7-i világnapja előtt tették közzé, vasárnap.

Az Egészség Világnapja
Április 7
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81prilis_7

Névnapok: Herman, Armand, Armanda, Armandina, Ármin, Árpád, Asszunta, Azucséna, Jelek, József, Kreola, Kreszcencia, Lotár, Manna, Mária, Szenta, Urzulina...

Április 7
Öt ok, hogy kimozdulj a babával
http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/nyar/8156/

A szülők gyakran túlzásba viszik az aggodalmaskodást, pedig a közös kikapcsolódás csodás lehet.

Öt ok, hogy kimozdulj a babával
Erdei séta
http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/hobbi_kreativitas/102/

Bizony nehéz, ilyenkor már itthon ülni, az ablakon kitekingetve várni az enyhülést. A tv műsorok unalmasak, a mozi drága, a családi neten kívül már más értelmes weboldalt nem találtunk, de mégis valami szépre és izgalmasra vágyunk, hát akkor irány az erdő.

Erdei séta
Le a fáradtsággal, színezd ki a tavaszt!
http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=3&cid=226&PHPSESSID=4cd0e05b7c7fac291572 ...

Alig mozdulnak a végtagjaid, sötéten látod a jövőt, délután kettőkor úgy érzed, hogy ha nem tudsz azonnal aludni egy kicsit, nem bírod tovább a napot? Felfalsz egy egész tábla csokit, mielőtt végiggondolnád, mit is teszel? A változás normális: ezek a tavaszi fáradtság tipikus tünetei.

Le a fáradtsággal, színezd ki a tavaszt!
Sok zöldség, mozgás és napfény
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/167038/1

Mindegy, milyen a tél, a tavaszi fáradtság menetrendszerűen jelentkezik. A szakemberek állítják: a kimerültség nem betegség, hanem hiányállapot.

Sok zöldség, mozgás és napfény
A leghatékonyabb módszerek
http://www.eletforma.hu/?r=1517

Mozogjunk sokat - legyünk télen is, amennyit csak lehet, a szabadban, és ügyeljünk jobban a helyes táplálkozásra! A apró bűnöknek, vágyaknak (mint amilyen a nassolás, a lustálkodás) álljunk ellen!

A leghatékonyabb módszerek
Párkapcsolatok fóruma
http://www.parkapcsolatok.hu/

Itt mindenki kérdése, véleménye és tapasztalata számít! Ez az ingyenes szakfórum azért jött létre, hogy olyan a párkapcsolat körül forgó témák megbeszélésre kerülhessenek, amiket esetleg nem merünk hozzátartozóinkkal megbeszélni. Itt adatik a lehetőség, hogy kérdéseket feltegyünk, illetve válaszokat és véleményeket olvassunk a párkapcsolatokkal kapcsolatban. Minden tapasztalat, ötlet, tanács, esetleg vélemény, jól jöhet mindannyiunk számára.

Párkapcsolatok fóruma
Hirdetések
Oldal leírása
tavasz.wyw.hu: Tavasz katalógus. A tavasz hónapjai, versek, képeslapok, képek, festmények. Tavaszi fáradság, szél, szerelem, zene. Nagytakarítás tavasszal.
Gyűjteményünkben 180 válogatott tavasz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 180 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11006